...

Events og Nyheder

by Sep 6, 2021

Events og Nyheder her i Århus hos Skejby Fodboldgolf. Få en lille opdatering på, hvad der kommer til at ske i efteråret her på fodboldgolfbanerne.

Bane 3

Vi glæder os så meget til at kunne åbne op for den helt nye bane. Banen er igen designet af Ronnie Ronson, den tidligere verdensmester i Fodboldgolf. Det er også ham der har designet Familiebanen og Probanen.

På den tredje bane har vi været ude og se på alle de mange sjove forhindringer der findes rundt omkring på fodboldgolfbaner for inspiration. Og har derfor endelig fået et Vulkan-hul. Hul 6 er ved at blive bygget lige nu. Her skal du forcere nogle forhindringer inden du skal putte den i et vulkan-hul. Bolden kommer selv til at trille ud, så det ikke er nødvendigt at skulle op på vulkanen. Der er også mange andre nye sjove forhindringer.

Selve området banen er bygget på, skråner ned mod søen. Der er samtidig en smule kuperet, så det kommer til at være så sjovt at skulle læse banen.

Som på de to andre baner har vi brugt naturlige materialer. Robinietræ, er et naturligt stærkt og holdbart træ der kun kræver olie for at holde sig pæn. Det er brugt til alle stolper, bortset fra de kæmpe telefonmaster vi har fået fat i, i genbrugens ånd. 

Til beklædning har vi brugt kalmarbrædder, der også bare kræver olie, da de i sig selv er nogle meget smukke brædder.

Vi undgår at sprøjte alle banerne og prøver i stedet at luge. Endnu et projekt i efteråret er at få skabt et mere varieret look, ved at plante forskellige planter og træer rundt på banerne.

Så skal vi bare lige finde en skånsom måde at undgå alt det dyreliv, der gerne vil spise spirene og barken. 

PS: Er der nogen dyr der spiser tidsler, så giv mig lige et prej… De bliver mine nye kæledyr!

Ny Brizzedag

For en måned siden, d.6.8.21, afholdt Ronni og Brizze  en fantastisk dag for op mod 150 børn fordelt på 3 hold, hen over hele dagen.

Der blev øvet tricks, trænet i fodboldgolf og guidet og givet gode råd. Udover det var der konkurrencer og TEQBALL-sjov.

Du kan se meget mere på Youtube Brian Mengel Brizze og på instagram @brizzefodboldgolf. 

Vi gentager SUCCESEN og afholder endnu en Brizzedag med Ronnie Ronson på Bane 3. Det bliver Søndag D. 12.9.21. Du kan tilmelde dig her: ronnie@skejbyfodboldgolf.dk eller 21910244

Danish Open

Sidst men ikke mindst, så har vi i år, fået æren af at kunne byde velkommen til Danish Open i Fodboldgolf på Skejby Fodboldgolfs baner. Det bliver på Familiebanen og Probanen turneringen går løs. 

Man er velkommen til at tilmelde sig eller komme og se på. Vi holder Bane 3 åben ofr almindelig gæster, så man kan spille en omgang Fodboldgolf uden det helt store pres.

Tilmeld dig HER: Danish Open

Vi glæder os til at se en masse glade og dygtige fodboldgolfspillere, både hyggespillere og professionelle på banerne i det smukke efterårsvejr. 

Book en tid til familien, firmaet eller venner her: kontakt@skejbyfodboldgolf.dk eller 4260 4031

Få daglige opdateringer på Instagram og Facebook. Del gerne med dine venner og familie.

0 Comments