...

Skoleudflugt i Århus

by May 30, 2022

Skoleudflugt, idrætstime eller klassetur

Skal klassen på udflugt? Så tag på skoleudflugt til Skejby Fodboldgolf i Århus N.

Skal klassen have en aktivitet, hvor alle kan være med og hvor ungerne får rørt sig? Fodboldgolf er for alle og en oplagt mulighed når klassen eller klubben skal på udflugt.

Hos Skejby Fodboldgolf kan institutioner og skoleklasser få 25% i rabat på indgangen hvis de kommer på hverdage mellem kl. 9-16.

fodboldgolf

Det er tilladt selv at medbringe mad og drikke, så tag madpakken med og spis sammen i madpakkehuset eller rist en pølse over bålet eller på grillen i bålhytten. Der er sat borde og bænke frem.  Der er mulighed for at købe kolde drikkevare herude.

Vi holder til lige udenfor Århus og er derfor i cykelafstand til flere skoler ellers er det også muligt at tage letbane og bus og gå de sidste 800 meter. Efterskoler kommer ofte i bus og der er parkeringsmuligheder også for dem.

Så giv børnene og de unge en skoleudflugt hvor alle kan være med. En idrætstime eller klasetur i hyggelige og smukke omgivelser med frisk luft og gode muligheder for at træne sammenhold og fællesskab. Eller tag forældrene med og oplevelsen med børn og voksne.

Ring eller skriv endelig hvis du har brug for flere informationer eller tjek hjemmesiden ud. Vi brænder for at få børn og unge ud i den friske luft og vise dem sporten, Fodboldgolf.

Telefon: 4260 4031

Mail: kontakt@skejbyfodboldgolf.dk

Følg os på Instagram, Facebook eller Google

0 Comments