...

Team event i den friske luft

by Aug 12, 2021

Team Event i den Friske Luft

Trænger I til et team event med kollegaerne? Har sommerferien og det sidste 1½ års nedlukning gjort at I knapt nok føler I kender hinanden på jobbet mere. Trænger gruppen til en ryste sammen tur? 

Der er masser af gode grunde til, at bruge noget tid uden for arbejdet, for at styrke motivationen på arbejdspladsen.

Et godt team event kan skabe det ekstra sammenhold, der gør at man lettere får snakket med kollegerne i hverdagen, før problemer og misforståelser opstår.

Et godt arbejdsmiljø er alfa og omega, for at ens medarbejdere præsterer optimalt. Det handler ikke kun om, at skabe et godt fysisk miljø på arbejdspladsen og have udviklingssamtaler. 

Det kan være vigtigt, at ruske lidt op i hverdagen f.eks. med sjove konkurrencer eller et team event ud af huset.

Hos Skejby Fodboldgolf får du og dine kollegaere masser af frisk luft og et enkelt og struktureret event.

Teamet kan ankomme i de gruppe I allerede har opdelt. 3-5 personer i en gruppe er optimalt. 

Alle finder en bold og en fra hvert hold tager et scorekort og en blyant med. I må selv bestemme hvilken bane i vil starte på. I må prøve begge baner og må være på området helt indtil vi lukker ved solnedgang/kl.22.

Så er det tid til en ‘Gunstart’. Hver gruppe finder et hul at starte på. Det skal være huller med mindst eet hul mellem hver gruppe. F.eks. hul 1, 8, 10. Grupperne starter på samme tid og bliver derfor også færdige på ca. samme tid. På denne måde undgår man kø og at skulle vente på at hinanden bliver færdige.

Er team eventet inklusiv mad, har vi sat borde og bænke frem, som I frit kan benytte. Der er også 2 Weber gasgrill I kan leje og en bålhytte hvis I skal endnu mere ‘Back to Nature’.

I kan også bestille Partypakken. Her er der en sandwich og fri drikke – så er man helt dækket ind. 

Som noget nyt, har I også mulighed for at booke Ronnie Hansen, den tidligere dobbelte verdensmester som instruktør. 

Nogle foretrækker at medbringe mad og drikke selv og det er vi helt med på. Her kan vi tilbyde leje af trækvogn, så man kan have sine varer med rundt.

Hvad betaling angår kan I betale med Mobilepay herude og få tilsendt en kvittering eller I kan betale med faktura. Alle grupper på 10 eller flere personer kan få 10% i rabat på indgangen.

 

Ønsker du et team event hos Skejby Fodboldgolf, så skriv til os på kontakt@skejbyfodboldgolf eller ring 4260 4031 og aftal nærmere.

 

Har du lyst til at høre mere fra Skejby Fodboldgolf kan du følge os på Instagram og Facebook.

0 Comments