...

Sæson 2021 åbner

by Mar 13, 2021

Sæson 2021 åbner hos Skejby Fodboldgolf

Så skal sæson 2021 sparkes i gang! 

Nyd den nyvundne frihed på banerne fra d.13. marts. Nu kan du let og ansvarligt mødes med venner og familie i grupper på 5 uden for i den friske luft. Det kan også bare være at dig og gutterne skal have chilled dag i det fri. 

Banerne har ligget i dvale, men imens der har været vinterlukket, har vi haft gang i flere forskellige ting der skal sættes i gang i sæson 2021.

 

Først skal vi have flyttet bålhytten. Vi har egentlig været glade for der hvor den stod og det så virkelig smukt ud med træhytten på bakken. Men vi rykker den tættere på info-området og hen til det store græsareal hvor der før var fodtennis.

 

Bare rolig vi dropper ikke det populære fodtennis! Vi rykker bare banerne lidt. 😉 

 

I forbindelse med bålhytten sætter vi flere bordbænkesæt op og endnu et nyt tiltag er at der kommer til at være mulighed for at grille på en lækker Webergrill. Vi sætter to griller op i to forskellige områder, så to forskellige selskaber kan grille i ro og fred.

Selvom vi har været glade for for de charmerende trækvogne i træ, så har vi indset at de bare ikke er robuste nok til at fungere som fodboldgolf-vogne. Så der kommer til at være 6 helt nye vogne man kan leje, som forhåbentlig kan klare mosten. Så kan du trygt transportere både mad og drikke rundt og hverken skulle slæbe på tasken eller jakken.

 

Et andet nyt tiltag startede vi lidt på i sidste sæson, men går først rigtig i gang her i 2021. Nu kan man nemlig sponsorer et hul. Vi har allerede 7 sponsorer, men der er jo plads til 28 mere. Hvis du gerne vil læse mere om at blive sponsor eller se hvem der sponsorer os, se HER.

 

Vi håber på at sommeren 2021 kommer til at byde på masser af store selskaber, polterabends, fester og familiesammenkomster som sidste sommer. Indtil videre må vi holde os i skindet og fejre at banerne åbner i grupper på 5 personer og holde afstand fra andre grupper på banerne. Vi åbner heller ikke for grill osv. før restriktionerne giver mulighed for det… Men vi glæder os det bliver muligt!

 

Der kommer også til at være lidt ændringer på nogle af hullerne. Ronnie Hansen der har designet banerne, spicer Familiebanen lidt op så der er nye udfordringer for dem der har prøvet og øvet på den mange gange… Og den bliver endnu sjovere for dem der prøver den for første gang. 

 

Du kan følge os på både Facebook og Instagram eller få en mail hver gang der kommer nyt opslag her på bloggen. Velkommen hos Skejby Fodboldgolf.

0 Comments