...

Fodboldgolf i Århus

by Apr 1, 20200 comments

I September 2019 åbnede Skejby Fodboldgolf. Det største fodboldgolf anlæg i Århus kommune.

1. April 2020 åbner Bane 2

Skejby Fodboldgolf består, indtil videre, af to baner á 18 huller. De er designet i samarbejde med tidligere dobbelt verdensmester i fodboldgolf, Ronnie Hansen

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Ronnie”, siger medejer Klaus Obel, der kender Ronnie fra ungdomsårene på efterskolen. 

Klaus fortsætter:

Ved at arbejde sammen med Ronnie, har vi opnået nogle virkelig sjove, udfordrende baner, der hverken er umulige eller alt for lette. Banerne vil være et naturligt udflugtsmål for familieturen, en fed start på polterabend, men også ideel for professionelle der ønsker at træne mellem turneringer”.

 

Den første bane, som vi kalder “Familiebanen” er, som navnet indikerer, en bane der ligger op til at børn og voksne i alle aldre kan klare sværhedgraden. Her er lette huller, hvor der er god mulighed for hole in one. Der er også spændende udfordringer på nogle af hullerne. Det kan være at sparke fra et tårn, overvinde en sandgrav eller skulle loope den i hul.

 

Den anden bane, der er bygget i vinteren 2019/20, er en bane der kræver lidt mere. Selvom der også er 18 huller, som på familiebanen, strækker bane 2 sig over et noget større areal. 

Ved nogle af hullerne skal man kunne sparke rigtig langt, hvis man vil forsøge sig på en “hole in one”. Og der er flere Par 4 og 5 end på Bane 1. Udfordringerne på Skejby Fodboldgolfs bane 2 er mere avancerede og kan kræve flere spark. En oplagt bane at øve sine tekniske færdigheder på. 

 

Imellem de to baner har vi bygget en bålhytte og sat bordbænkesæt op. Det giver mulighed for et sted at spise madpakken eller søge læ, i den danske sommer og efterår. Man er velkommen til selv at medbringe brænde eller kul og benytte bålpladsen. Der er et grillgitter over bålstedet.

Anlægget er beliggende i Århus Nord. Der er P-pladser tilknyttet, hvis man kommer i bil eller på cykel. Det er også muligt tage letbanen eller blå bus 200. Så er der mellem 700 og 1200 meter på gåben. 

 

Fodboldgolfbanerne bugter sig i det naturskønne område omkring Kasted.

 

Banerne er åbne fra d. 1. April – Medio Oktober, fra kl 10 – 22/solnedgang.

 

0 Comments

Submit a Comment