...

Polterabend hos Skejby Fodboldgolf

by May 23, 2020

Polterabend i Århus med fodboldgolf 

Skal du arrangerer et Polterabend for en af dine gifteklare venner? Skejby Fodboldgolf er et ideelt sted at skyde dit Polterabend igang.

Vi åbnede under corona-krisen og der var det selvfølgelig ikke muligt at afholde den hyggelige og sjove før-bryllups-tradition med gutterne eller tøserne. Men efterhånden som landet åbner op, kan man sagtens mødes i små grupper, på en ansvarlig måde og dermed fejre det traditionelle polterabend hos Skejby Fodboldgolf.

Fodboldgolf er simpelthen sådan en god blanding af konkurrence, samvær og boldsjov. 

‘Det at man kan gå rundt med en øl og alligevel føle sig som den store Boldkonge, er den fedeste kombination’, hører vi fra nogle af de unge gutter på banerne.

 Man skal heller ikke slæbe en masse ting med resten af dagen. Bolde, blyanter og scorekort lånes herude og hvis du ikke selv har fået taget et par øl med, så kan man købe kolde øl og vand, lige ovre på den anden side af vejen.

Hvis man alligevel har nogle forskellige ting man skal have med rundt på banerne, er det let at leje en trækvogn hos Skejby Fodboldgolf, der ligger kun 12 min fra Århus Centrum i bil. En anden ting der gør det let at holde Polterabend hos Skejby Fodboldgolf er at det er muligt at tage offentlig transport herud. Fra letbanen er der ca. 1000 meters gåtur i den smukke natur og fra Blå bus 200, er der ca 800 meter ad en vej der fører over udspringet af Egå. På den måde kan man også komme ansvarligt afsted igen, hvis man har fået en øl for meget til en biltur.

 Vi ser også flere og flere der tager  cyklen herud, når det er godt vejr og den danske sommer forkæler os med solskin og medvind.

 

Det er også lettere at overskue prisen, der kun er 100 kr per mand, end nogle af de andre polterabend-traditioner, der let kan løbe op i pris. Vi kan faktisk tilbyde at give dig og dine venner 10% i rabat, hvis i er 10 eller flere personer, der kommer sammen i en gruppe. På den måde kan i få flere timers sjov for kun 90 kr pr. mand.

Hos Skejby Fodboldgolf vil vi gerne give dig og dine venner, familie eller kollegaer den bedste oplevelse, derfor kan du altid tage kontakt til os, enten via telefon 4260 4031 eller på mail kontakt@skejbyfodboldgolf.dk og spørge om dit særlige behov.

0 Comments