...

Fodboldgolf og Corona

by Apr 27, 2020

Fodboldgolf og Corona

Kan man godt spille fodboldgolf i disse corona-tider? Hvordan skal man opføre sig på banerne? Og hvordan kan vi nyde en dag på banerne og samtidig undgå smittefare?

Vi har oplevet et fantastisk vejr her i April. Det har været så lækkert at mærke solen mod huden, efter den lange regnfulde vinter. For os har det betydet, at banerne endelig blev helt tørre og klar til brug. 

Efter regeringens retningslinjer har vi sagt ‘ja’ til at åbne banerne. Fodboldgolf er en sport, der ikke kræver kropskontakt, man bruger hver sin bold og rører stort set kun bolden med fødderne. Man går rundt i små grupper, uden at behøve kontakt med de andre grupper.

‘Hold afstand’-skiltet foran infostanderen gør at man automatisk husker at holde mere end 2 meters afstand. 

Der er også blevet brugt en voldsom mængde sprit. Det har været svært at følge med opfyldningen, men det har været en stor prioritering for os, at sørge for god håndhygiejne. 

Det har været så fedt at se alle de dejlige mennesker herude, tage de ret strikse forhold til sig. Vi har oplevet at folk har holdt sig i de grupper de er ankommet i. De har været gode til at  holde afstand fra andre grupper. Der er også blevet sprittet hænder af i et væk.

Mandagsopgave: Køb mere sprit. 🙂 

 Ved at tage disse tiltag, sætte ‘Hold afstand’ og ‘Sprit hænder af’ -skilte op, spritte af og holde en stram bookning, så grupper bliver fordelt over hele dagen, har det været muligt at spille fodboldgolf i disse corona-tider. 

 

Børn, unge og voksne har benyttet muligheden for at nyde nogle timer på banernes 55.000 kvm, i frisk luft, under forhold der ikke udgør smittefare. Når vi opfører os ansvarsfuldt og med samfundssind på banerne, kan det godt lade sig gøre at bruge de sjove baner, uden at udsætte hinanden for smittefare. 

Nu er regnen over os og banerne får et tiltrængt pusterum og noget væde. Det er dog stadig sjovt at spille på en våd bane. Bolden får et andet liv på det fugtige græs. 

Tak for en god weekend.

Hvis du ønsker at komme forbi og prøve banerne:

Husk: Hold afstand og Sprit hænderne af. 

0 Comments