...

UDFLUGT

Planlæg en udflugt for klassen, familien, efterskolen eller dit fodboldhold.

Hold en sjov og aktiv udflugt hos Skejby Fodboldgolf.

Kontakt os i dag!


Udflugt for alle!
En udflugt med SFO, klub eller klassen er en skøn afveksling i hverdagens trummerum.
Hos Skejby Fodboldgolf kan du give dine elever en fed udendørs oplevelse. Det er også et oplagt sted at afholde idrætsdag.

Skole udflugt

Skal klassen have en aktivitet, hvor alle kan være med og hvor ungerne får rørt sig? Fodboldgolf er for alle og en oplagt mulighed når klassen eller klubben skal på udflugt.

På banerne kan der være op til 250 personer, der spiller samtidig, når alle tre baner er åbne. Så der er masser af plads også til de store årgange. Når børn og unge er på udflugt, bliver de taget ud af de vante rammer og får lov til at opleve verden og hinanden på en ny måde.  Denne afveksling kan styrke fællesskabet og kan skabe nye forbindelser i en ellers opdelt klasse.

I kan også leje grillen( 35kr. i timen) og serverer hotdogs, som til en rigtig fodboldfest.

I kan benytte hele  området. Så tænker du måske, at fodbold jo slet ikke er for alle. Men fodboldgolf er en helt anden sport end fodbold. Du skal ikke være hurtig eller være i topform. Det handler om at tage sig tid til sparket og aflæse banens forløb. Og det kan være en udfordring for alle.Men vi har også andre muligheder herude, hvis der er nogen elever eller familiemedlemmer der ikke lige gider at gå rundt på banerne.

Læs med længere nede på siden.

skoleudflugt i aarhusfodboldafslutning, klassetur

Et særligt tilbud til institutioner

Hos Skejby Fodboldgolf kan institutioner og skoleklasser få 25% i rabat på indgangen hvis de kommer i hverdage mellem kl. 9-16.

Dvs. at børn kun koster 45 kr og voksne kun 90 kr. Og det er lige meget hvor mange I er i gruppen. Du kan tage 1 eller 3 elever med fra jeres special tilbud og bruge masser af kvalitetstid på banerne til denne pris.

Udover det er det muligt at betale med EAN-nummer. Her skal du blot sende en mail til kontakt@skejbyfodboldgolf.dk med skolens /institutionen navn og adresse og jeres EAN-nummer.

Du kan også ringe på 4260 4031, så hjælper vi dig gerne.

Vi ønsker du får den udflugt du har drømt om.

 

familiearrangement

Familieudflugt

 

I løbet af et år er der mange gange familien mødes og oftes indebærer det en masse timer på en stol og utrolig meget mad. Vær det familiemedlem der tænker ud af boksen og inviterer familien til en udendørs aktivitet hvor alle kan være med.

Hold Påskefrokosten eller Pinsekomsammen omkring bålet i bålhytten og spil i forskellige hold på banerne, så generationerne bliver blandet.

I kan leje grillerne i bålhytten og lave et nyt ‘take’ på den traditionelle danske frokost. I kan også medbringe mad og drikke selv og sidde i madpakkehuset eller ved nogle af de mange borde og bænke der er sat op i det grønne.

Tiden sammen med familien er værdifuld og ved at prøve en anden måde at være sammen på, skaber I et dejligt minde for hele familien. Måske bliver det endda jeres nye tradition, med frisk luft, samvær og let motion.

 

 

5 andre aktiviteter end Fodboldgolf

1. Teqball er som en blanding af bordtennis og fodbold. Du kan se regler HER eller læse en mere enkel version på vores bane.

2. Fodtennis er endnu en mulighed. Her skal man sparke bolden over nettet, uden den ryger udenfor banen. Der kan være op til 5 personer på hvert hold.  Du kan få reglerne forklaret HER, eller læse om dem på vores baner.

3. Pannabanen er en sjov idé til små konkurrencer til børnefødselsdagen. I kan lave en turnering. Børnene spiller en mod en og vinderen går videre. Du kan lære om Panna reglerne HER, eller læse om dem på vores bane.

4. Bål i stedet er en alletideres aktivitet. Særligt hvis I har medbragt snobrødsdej og pinde. I kan selv have brænde med eller købe noget herude.

5. Sæt dig og hyggesnak ved et af de mange borde og bænke der er stillet op. Brug tid med den elev der føler sig udenfor og skab rum til åbenhed ved et bord på banen.

sommerafslutning, fodboldgolf, fodboldafslutning

Fodboldafslutning

Skal i afholde en sommerafslutning eller bruge pengene i bødekassen?

Så er Skejby Fodboldgolf et oplagt sted at holde jeres udflugt. Vi har masser af plads og fodbolden er i højsædet. Her finder du allemulige måder at brude fodbolden på. Om det så er at sparke langt på Probanen eller øve fodboldtricks på Pannabanen.

Ligemeget om du spiller Oldboys eller Miniput, så er der masser af timers sjov hos Skejby Fodbodlgolf.

Her får du en udflugt eller sommerafslutning der er noget helt særligt.

Læs om alle vores faciliteter HER.

 

For mere information kan du skrive til kontakt@skejbyfodboldgolf.dk eller ringe på 4260 4031

Eller få svar på dine spørgsmål ved at læse vores FAQ.

Følg med på vores Instagram eller på Facebook

20%

i rabat på dit sæsonkort!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få denne særlige rabat, så får du også gode tips og tricks og nye tilbud lige til din mailboks!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.