...

Teqball

Spil det nye spil Teqball og træn dine fodboldskills

Er du med på den helt nye fodboldbølge, TEQBALL? 

Eller skal du have endnu mere sjov underholdning til dit arrangement?

 

Kontakt os i dag!

Teqball 

En ny og udfordrende sportsgren.

Skal du prøve noget af det helt nye inden for fodbold. Så skal du prøve Teqball. Sporten hvor du skal spille bordtennis med en fodbold. Hvor du ikke har et bat, men bruger hele kroppen, bortset fra hænderne.

 

Endnu en sjov mulighed hos Skejby Fodboldgolf:

Rund om Bordet og Turneringer:

Jonglering og fodboldtricks er en klar fordel og så kan det virkelig betale sig at være smidig. For hvis man virkelig skal smashe bolden, så skal benet højt op.

Der er dog mange niveauer af spillet og hurtig omgang ‘Rundt om bordet’ er genial underholdning til hele gruppen.  Efter en eller flere sjove runder på vores tre 18-huls baner, kan I bruge tiden på en hurtig turnering i Teqball.  Eller brug hele eftermiddagen på at øve og træne jeres skills med en fodbold ved teqballbordene.

 

Hvordan gør man?

Bolden skal ramme det buede bord på den modsatte side af ‘nettet’, ligesom i bordtennis. Herefter gælder det om for modstanderen at sparke, heade eller på anden vis, uden hænder, at få bolden tilbage over på serverens borddel.

Duellen bliver ved, indtil bolden ikke kommer over på modstanderens side eller lander på jorden. Reglerne er også sat op ude på banerne ved vores 2 Teqballborde.

 

 

Teqball i Aarhus

Hvem spiller Teqball?

Teqball er en rigtig god måde at øve sine fodboldfærdigheder og bla. den dygtige Futsalspiller og youtuber Brizze spiller Teqball på allerhøjeste niveau. Brizze har flere gange spilet på vores baner og er en stor fortaler for alle former for fodbold. Han bruger mange timer sammen med børn og unge for at gøre dem bekendte med sporten og opmuntre dem til sjov og motion. En anden der også spiller på landsholdet er youtuber og instagrammer Mathias ‘Vips‘. Han har også været på Skejby Fodboldgolfs baner og undervist i Teqball.

Mange Teqballturneringer spiller indendørs. Hos os har du mulighed for at nyde den friske luft og spille spillet i alt slags vejr. 

Fodtennis

Ikke nok med at vi har Teqball, har vi nu også hele tre Fodtennis baner. Fodtennis er endnu en sjov og ny sportsgren der kan spilles med 2 spiller eller helt op til 10 personer. De ekstra aktiviteter vi har på banerne er oplangte muligheder for at hænge ud. Her kan I nyde aftenen med venner, kollegaer eller familien. 

Skal du holde din næste fest hos os?

Vores baner er blandt Danmarks bedste og vi har mange glade polterabends, firmaarrangementer og familiefødselsdage igennem hver eneste sæson. Folk har fede ideer og kommer udklædt eller pynter borde og hytten op.

Se mere på vores instagram @skejby_fodboldgolf. Her finder du hele tiden nye stories og masser af fede reels. 

Skejby Fodboldgolf er en sjov, aktiv idé til polterabend, firmaarrangement eller børnefødselsdag i Århus.

Du kan læse mere om sporten Teqball her.

For mere information kan du skrive til kontakt@skejbyfodboldgolf.dk eller ringe på 4260 4031

Eller få svar på dine spørgsmål ved at læse vores FAQ.

10%

i rabat på dit sæsonkort!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få denne særlige rabat, så får du også gode tips og tricks og nye tilbud lige til din mailboks!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.