...

Polterabend

Planlæg den ultimative Polterabend: Ideer & aktiviteter der huskes

Skal du arrangerer et Polterabend for en af dine gifteklare venner? Skejby Fodboldgolf er et ideelt sted at skyde dit Polterabend igang.

 

Kontakt os i dag!

Fodboldgolf er sådan en god blanding af konkurrence, samvær og boldsjov. Aktiviteter til Enhver Smag – Variationen af aktiviteter til polterabend er uendelig. Fra action fyldte eventyr som paintball og gokarts til mere afslappede oplevelser som spa-dage og vinsmagninger, er der noget for enhver smag. Det handler om at vælge aktiviteter, der reflekterer din personlighed og sikrer, at alle deltagerne får en fantastisk oplevelse.

Få ideer til polterabends hos Skejby Fodboldgolf:

polterabend, turnering, fodboldgolf

Unik Kombination af sport og fest:

Saml alle gutterne eller tøserne der skal fejre brudgommen/bruden. Tag bussen eller letbanen, bilen, en taxa eller sågar en partybus og trop op hos Skejby Fodboldgolf.

Hos os finder du hele 3 baner med 18 huller hver. I kan prøve dem alle. I kan bruge hele dagen herude. Leje en trækvogn til drikkevare og soundbox og fejre brudgommen.

 

 

Oplevelser du sent glemmer!

Fyld trækvognen op og find jeres bolde. Nu skal spillet i gang. Et aktivt polterabend, hvor alle kan være med, er stedet hvor legendariske historier opstår. Skab jeres egen episke oplevelse, I kan fortælle videre og huske tilbage på resten af livet.

Det at man kan gå rundt med en øl og alligevel føle sig som den store Boldkonge, er den fedeste kombination hører vi fra nogle af de unge gutter på banerne.

 

 

polterabend i foråret, fodboldgolf aarhus

En dag af sjov

En hel dag med et sjovt, aktivt polterabend er ikke bare legendarisk, det kan også gøres billigt. 

Skejby Fodboldgolf er en lækker idé til et aktivt, billigt polterabend i Århus.

Hos os finder du hele pakken. 

En dagsbillet giver jer mulighed for at bruge banerne hele dagen. I kan også prøve vores Fodtennis, Teqball og Pannabane. Perfekt til konkurrencer og adspredelse mellem runder af fodboldgolf.

I kan købe kolde øl og vand på banen. Der er også chips og snacks. 

Hygge om bålet

Sæt jer i bålhytten, hvor der også kan lejes gasgrill eller hold en pause i madpakkehuset. Her er der mulighed for at søge skygge for solen eller ly, hvis vejret driller.

I kan vælge Partypakken med indgang, trækvogn, sandwich og alt det øl og vand I kan drikke til kun 325 kr. pr. person.

I kan også vælge selv at have mad og drikke med og kun betale for indgangen til 120 kr. pr. person.

Husk hvis der kommer 10 eller flere personer i en gruppe, kan I få 10% i rabat på indgangen!

Skal du holde din næste fest hos os?

Vores baner er blandt Danmarks bedste og vi har mange glade polterabends igennem hver eneste sæson. Folk har fede ideer og kommer udklædt.

Vi har gennem tiden haft besøg af både kaniner, ballerinaer, Robin Hood, en præst og mange andre fantasifulde kostume ideer.

Se mere på vores instagram @skejby_fodboldgolf. Her finder du hele tiden nye stories og masser af fede reels. 

Skejby Fodboldgolf er en sjov, aktiv idé til polterabend i Århus.

Du kan få endnu flere ideer til dit polterabend på polterabend.dk eller tjek disse fodboldgolfbaner ud: Herning fodboldgolf park og Randers fodboldgolf

For mere information kan du skrive til kontakt@skejbyfodboldgolf.dk eller ringe på 4260 4031

Eller få svar på dine spørgsmål ved at læse vores FAQ.

10%

i rabat på dit sæsonkort!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få denne særlige rabat, så får du også gode tips og tricks og nye tilbud lige til din mailboks!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.